Om EKS

Över 100 år av samlad erfarenhet med en rejäl dos omsorg i verktygslådan.

EKS startades i augusti 2010, med tanken att samla all fastighetsteknisk kunskap på ett ställe. Vi har lyckats! EKS har genom våra kunniga medarbetare bred kunskap inom fastighetsteknik såsom ventilation, kyla, styr och regler, el, brandlarm samt konsult. Vi brukar skoja om att den totala erfarenheten är på över 100 år i företaget.

Vår idé och drivkraft är att hjälpa kunderna spara energi och pengar genom att se till att deras tekniska fastighetsinstallationer har rätt temperaturinställningar, rätt luftflöden, bra filter, rätt remmar – kort sagt lite omsorg. Det mår även miljön bättre av.

EKS är ISO certifierade enligt 9001, 14001 samt 45001. Som kvalitetsrevisor har vi valt att samarbeta med A3 Cert. Vårt mål är att ha 100 procent nöjda medarbetare och kunder. Vårt miljömål är att påverka där vi gör störst insats, hos ER kunder.

Värdegrund

Engagemang

Vi är vad vi heter: Service. Genom att behandla kundens fastighet och teknik som vår egen tar vi kloka och långsiktiga beslut.

Kompetens

Vi har teknisk och social kompetens vilket ger plats för ansvar och yrkesstolthet. Genom vårt kunnande och våra erfarenheter skapar vi ömsesidigt förtroende, då blir alla nöjda.

Samarbete

Vi är långsiktiga i vårt synsätt vilket skapar förutsättningar för en positiv arbetsmiljö där alla hjälps åt, trivs och mår bra. Genom delaktighet och att agera som ett lag når vi gemensamma mål.

Certifikat

Vi har lång erfarenhet av kvalitetsarbete och är för din skull certifierade inom följande områden:

Ackrediterade för tryckprovning

Företagscertifikat för kylarbeten

ISO 9001
Certifiering av ledningssystem

ISO 14001
Certifiering av ledningssystem

ISO 45001
Ledningssystem för arbetsmiljö