EKS 4

Verksamhetsansvarig/Serviceledare till EKS Växjö Kronobergsregionen

EKS har varit verksamma i Blekinge sedan 2010 och Småland sedan 2018. Nu satsar vi på att etablera kontor och en långsiktig verksamhet i Kronobergsregionen med utgångspunkt från någon av följande orter, Växjö, Alvesta, Ljungby eller Älmhult.

Vi är ett ägarlett, entreprenörsdrivet tillväxtföretag som jobbar inom teknisk fastighetsdrift med inriktning på ventilation, kyla, samt styr & regler. 

Vi söker en serviceledare och/eller verksamhetsansvarig som tillsammans med oss vill driva upp en långsiktig verksamhet i Kronobergsregionen. Vi har gjort resan tidigare i bla Karlskrona, Mönsterås, Västervik och tror att vår erfarenhet tillsammans med din lokala förankring är ett framgångsrecept. För den drivna personen finns på sikt ett delägarskap samt VD roll inom räckhåll.

Idag har vi ett bolag i Växjöregionen med samarbetsavtal knutna vilket är en bra bas och vill ha din hjälp att växa och bygga långsiktiga relationer och stark kompetensstyrka lokalt inom ventilation, kyla, styr & regler samt värme. 

Rollen som Serviceledare innebär en mycket varierande arbetsdag där du i huvudsak stöttar och hjälper våra tekniker hos och med våra avtalskunder. Våra kunder är både stora och små fastighetsägare, industrier och kommersiella fastigheter. Arbetsuppgifterna består av arbetsledning, försäljning, kalkylering och planering av projekt. Som ledare hos oss har du ett självständigt och engagerande arbete som inkluderar ett stort kontaktnät. I din roll som ledare kommer du ansvara över att fatta och genomföra de beslut som krävs för verksamheten ska utvecklas och växa. 

EKS kontoren arbetar tätt ihop och den ansvariga för Växjöregionen kommer på sikt tillhöra koncernledningsgruppen för EKS. 

Det är meriterande med utbildningar eller certifieringar inom områden som energi, projektledning ventilation/rör, kyla eller styr & regler. 

Vi söker dig som är driven och vill bygga lag och utveckla verksamheter. Vi tror att du har en bakgrund med någon teknisk utbildning eller flerårig yrkeserfarenhet från praktiskt arbete med ledarskap, service/projektledning, gärna inom ventilation, kyla eller styr & regler. 

Sök tjänsten, vad har du att förlora?!!

Kontaktperson: Patrik Lindman

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Patrik Lindman som är övergripande ansvarig för EKS verksamhet på 0709-126040 eller patrik.lindman@eks-ab.se .

Alla former för telefonsamtal som inte berör frågor om tjänsten, t.ex. från rekryterings-/bemanningsföretag/annonssäljare undanbedes.

Ansökan skickas till Patrik Lindman patrik.lindman@eks-ab.se innan den 20 oktober. Märk gärna ansökan ”Ledare Växjö regionen”.

Servicetekniker till Kalmar

Styr & reglertekniker till Karlshamn