EKS 9

Verksamhetsansvarig / Serviceledare till EKS Karlshamn

EKS har varit verksamma i östra Blekinge sedan 2010 och satsar nu på att etablera ett kontor och en långsiktig verksamhet i västra Blekingen med utgångspunkt från Karlshamn.

Vi är ett ägarlett och entreprenörsdrivet tillväxtföretag som jobbar med teknisk fastighetsdrift.

Vi söker en serviceledare och/eller verksamhetsansvarig som tillsammans med oss vill driva upp en långsiktig verksamhet i västra Blekinge. Vi har gjort resan tidigare i bla Karlskrona, Mönsterås, Västervik och tror att vår erfarenhet tillsammans med din lokala förankring är en framgångsrecept.

Idag är vi 4 kollegor i Karlshamn och vill ha din hjälp att växa och bygga långsiktig stark kompetens lokalt inom ventilation, kyla, styr & regler samt värme.

Rollen som Serviceledare innebär en mycket varierande arbetsdag där du i huvudsak stöttar och hjälper våra tekniker hos och med våra avtalskunder. Våra kunder är både stora och små fastighetsägare, industrier och kommersiella fastigheter. Arbetsuppgifterna består av arbetsledning, försäljning, kalkylering och planering av projekt. Som ledare hos oss har du ett självständigt och engagerande arbete som inkluderar ett stort kontaktnät. I din roll som ledare kommer du ansvara över att fatta och genomföra de beslut som krävs för verksamheten ska utvecklas och växa.

Karlshamn och Karlskrona arbetar tätt ihop och den ansvariga för Karlshamnskontoret kommer tillhöra ledningsgruppen för Blekinge.

Det är meriterande med utbildningar eller certifieringar inom områden som energi, projektledning ventilation/rör, kyla eller styr & regler.

Vi söker dig som är driven och vill bygga lag och utveckla verksamheter. Vi tror att du har en bakgrund med någon teknisk utbildning eller flerårig yrkeserfarenhet från praktiskt arbete med service/projektledning, gärna inom ventilation, kyla eller styr & regler.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Nicklas Nordström som är ansvarig för vår verksamhet i Blekinge på 0709-126041 eller nicklas.nordstrom@eks-ab.se .

Alla former för telefonsamtal som inte berör frågor om tjänsten, t ex från rekryterings-/bemanningsföretag/annonssäljare undanbedes.

Ansök nu!

Kontaktperson: Nicklas Nordström

Ansökan skickas till Nicklas Nordström  innan den 7 april. Märk gärna ansökan ”Ledare Karlshamn”.