EKS 9

Projektledare/avdelningsansvarig till EKS 

EKS Mönsterås AB söker person som vill axla ansvaret och möjligheten som projektledare tillika avdelningsansvarig för projekt/installationsavdelningen på EKS Mönsterås AB.

EKS är en koncern med 4 driftsbolag som jobbar inom ventilation, kyla, styr och regler, portar samt teknisk fastighetsskötsel. Vi finns längs östkusten från Karlshamn i söder till Västervik i norr. Vi är ca 80 anställda och omsätter 160Mkr.

EKS Mönsterås AB har kontor i Kalmar, Mönsterås, Oskarshamn samt Hultsfred. Installationsgänget som är en egen avdelning består idag av 5 montörer samt en projektledare med mångårig erfarenhet av installationsarbeten inom våra teknikområden. VD som idag ansvarar för denna avdelning ser behov av att nya krafter kommer in för att kunna utveckla avdelning ytterligare. En dubblering av nuvarande personalstyrka är nåbar inom 2 år med rätt person vid rodret.

EKS har under 10 år byggt upp en organisation som bygger på att ha roligt på jobbet, känna en familjär tillhörighet och tillsammans bygga något bra alla tror på. Du vet när man vaknar med en glad känsla när det är måndag (eller du kanske aldrig har upplevt det?). Detta är något vi tror på och kommer fortsätta med!

Profil:

  • Tekniknörd (tänk bredd, spetsen har vi hos våra tekniker).
  • Lösningsorienterad (kom inte med problem, kom med lösningar).
  • Se personalen som EKS viktigaste resurs. (Var ödmjuk, management by fear går bort)
  • Kunskaper inom våra kärnområden kommer givetvis vara högt meriterande med fokus inom ventilationsmontage.
  • Sälj, nåt du behöver känna dig bekväm med (inte jobbig telefonförsäljare, vi säljer på relationer, förtroende och en bra leverans).

I en förlängning finns möjlighet att vara en del i ledningsgruppen och därigenom kunna ha en stor påverka på bolagets utveckling och vägriktning. Den består i dagsläget av en ledare från respektive kontor samt VD.

Placering/utgångspunkt:

Vi jobbar över hela regionen med projekt från Brömserbro i söder, Gunnebo i norr och Åseda i väster. I östlig riktning stannar vi på Öland. Detta gör att placering är möjlig på valbart kontor men en stor fördel är initial placering i Mönsterås som är hjärtat i verksamheten.

Vill du veta mer om EKS finns vi här: www.eks-ab.se 

Har du frågor angående tjänsten?

Kontaktperson: Kim Sandeen

Då är du varmt välkommen att kontakta Kim Sandeen som är ansvarig för vår verksamhet i regionen på 072-999 03 70 eller kim.sandeen@eks-ab.se

Alla former för telefonsamtal som inte berör frågor om tjänsten, t ex från rekryterings-/bemanningsföretag/annonssäljare undanbedes.

Ansökan skickas till Kim Sandeen kim.sandeen@eks-ab.se innan den 30 april. Märk gärna ansökan ”Projektledare”.

Styr och reglertekniker 

Ventilationsmontör till Karlshamn

Ventilationsmontör till Karlskrona

Ventilationsmontör till Emmaboda